Jul 302007
 

Δεύτερη ημέρα αγώνων και η ομάδα παρουσίασε μια σταθερότητα. Σταθερά χάσαμε από Βραζιλία και Πορτογαλία, αλλά παίξαμε και σταθερά καλά και κερδίσαμε και θετικά σχόλια στο επίσημο του site homeless world cup (μπορείτε να τα δείτε στο http://www.homelessworldcup.org/ στις περιγραφές των αγώνων). Το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα το αφήσω στους αρμόδιους, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και τους δύο αγώνες τους απολαύσαμε απίστευτα πολύ, τόσο οι θεατές/παράγοντες/πάγκος (όπως καταλαβαίνετε ένα και το αυτό όλα αυτά), όσο και οι ίδιοι οι παίκτες. Και επειδή οι παίκτες είναι αυτοί που έχουν σημασία, αυτοί το χάρηκαν περισσότερο από όλους μας, και αυτοί μας έκαναν υπερήφανους όταν χειροκρότησαν και υποκλίθηκαν μαζί με τη Πορτογαλία στο τέλος του αγώνα.

Όσο για αύριο, δύο παίκτες από κάθε ομάδα θα πάρουν μέρος σε μια επίδειξη με τον Eric Cantonna. Προσπάθησα να τους πείσω ότι κι εγώ θεωρούμαι παίκτρια, αλλά με βαθιά δημοκρατικές διαδικασίες η αιτησή μου απορρίφθηκε και μετά από κλήρωση θα πάνε ο Σταμάτης και ο Αλί. Να πω ότι ζηλεύω λίγο θα είναι…

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα της Γερμανίας με το Χονγκ Κονγκ. Στους δικούς μας αγώνες είμαι πολύ απασχολημένη με το να φωνάζω και ζητοκραυγάζω για να βγάζω και φωτογραφίες :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)