Dec 192008
 

Πηγή: womenonly.gr

Το στυλ της διαδήλωσης

“Όπως σε κάθε δραστηριότητα, οι ενδυματολογικές επιλογές σου πρέπει να βασίζονται στις ειδικές απαιτήσεις της περίστασης. Αν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις σε διαδήλωση, η ελευθερία κίνησης, η προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά, όπως και η πρόβλεψη για ενδεχόμενη σύλληψη είναι οι παράμετροι που θα κατευθύνουν όλο το στάιλινγκ.

Ωστόσο, το αυξημένο ενδεχόμενο να φωτογραφηθείς σε ανύποπτη στιγμή, εν δράσει και το πρόσωπο σου να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των ειδησεογραφικών πρακτορείων είναι ένας ακόμη λόγος για να μπεις στον κόπο να συνδυάσεις την κομψότητα και την πρακτικότητα.

Έτσι, για να μην σπας το κεφάλι σου σε σχέση με το τι είναι όμορφο και ταυτόχρονα κοινωνικά αποδεκτό σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μελετήσαμε το θέμα σε βάθος και καταλήξαμε στις παρακάτω προτάσεις που σίγουρα θα διευκολύνουν τις επιλογές σου…”

Διαβάστε περισσότερα…

(ευχαριστώ την Σ.Η. για το link)

  One Response to “Χωρίς σχόλιο (γιατί αν ανοίξω το στόμα μου…)”

  1. ό,τι καλύτερο διάβασα τις τελευταίες εβδομάδες. υπάρχει αντιπροσωοευτικότερο δείγμα του που βρίσκεται η ελλάδα αυτή την ώρα;

    υ.γ.1 στο κείμενο που αναρτήσατε υπάρχει ένα ακόμα απόσπασμα που λέει κάτι σαν “επειδή τα δακρυγόνα είναι πολύ λιπαρά για το δέρμα, προτιμήστε το τάδε μέικ απ”

    υ.γ.2 αγωνιστικούς χαιρετισμούς, το μπλογκ σας υπέροχο

 Leave a Reply

(required)

(required)