Nov 152016
 

ww-2017-fb-event-784x295-cover-photo

Worldwork 2017 στην Ελλάδα!

Βαθιά Δημοκρατία σε ένα Διαιρεμένο Κόσμο
Μετατοπίζοντας τη συνειδητότητα στην πολιτική, την οικονομία, την οικολογία και τις σχέσεις.

Από το 1991 και μετά, άνθρωποι από όλον τον κόσμο, μαζεύονται σε διαφορετικές χώρες που φιλοξενούν το Worldwork για να επικεντρωθούν και να δουλέψουν πάνω σε κοινωνικά, περιβαλλοντολογικά και πολιτικά θέματα, αξιοποιώντας τα εργαλεία του process work στη διεργασία ομάδας, στην εσωτερική δουλειά και στις σχέσεις.

Το Worldwork 2017 οργανώνεται από την ελληνική κοινότητα του process work. Το σεμινάριο Worldwork είναι ένα βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, πάνω στην επίλυση συγκρούσεων, την επίγνωση της ποικιλομορφίας, το συντονισμό ομάδων και το χτίσιμο κοινότητας. Το σεμινάριο συντονίζεται από μια διεθνή ομάδα process-oriented συντονιστών.

Τα θέματα γύρω από φυλετικές εντάσεις, εθνικές ταυτότητες, κοινωνική ανισότητα και περιβαλλοντολογικές καταστροφές κυριαρχούν στον κόσμο. Το δημοψήφισμα για το BRexit ταρακούνησε την Ευρώπη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εντείνεται η αύξηση της ξενοφοβίας και Ισλαμοφοβίας. Οι πόλεμοι που συνεχίζονται στον πλανήτη δημιουργούν εκατομμύρια εκτοπισμένων ανθρώπων, κλιμακώνεται η προσφυγική κρίση και χιλιάδες άνθρωποι πνίγονται στη Μεσόγειο.

Με την ένταση να κλιμακώνεται παγκοσμίως, σας προσκαλούμε να συναντηθούμε μαζί στην Ελλάδα και να συνδεθούμε μέσα στις διαφορές μας. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε τον κόσμο μέσα στον οποίον θέλουμε να ζήσουμε, ξεκινώντας από τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ μας στο παρόν. Το όνειρο μας είναι να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον και να δουλέψουμε μαζί για νέες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ανθρωπότητα.

Ένα κλικ εδώ για το κάλεσμα της ελληνικής ομάδας οργάνωσης.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του σεμιναρίου, διαβάστε τις πληροφορίες για το κόστος και την πολιτική πληρωμής καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαμονή σας στο Πόρτο Χέλι.

Σημαντική πληροφορία για τις θέσεις Workstudy (έκπτωση 150 €) στο Worldwork. Tο Worldwork είναι μια συλλογική προσπάθεια και χρειαζόμαστε βοήθεια για να τρέξουμε αυτό το σεμινάριο. Ως αντάλλαγμα γι’ αυτήν τη βοήθεια, υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων work-study. To work-study αντιστοιχεί σε μια μείωση της τάξεως των 150 € από την τιμή που θα πληρώσετε. Τα καθήκοντα του work-study περιλαμβάνουν βιντεοσκόπηση, χειρισμό των μικρόφωνων, βοήθεια στις εγγραφές, παροχή βοήθειας σε εκείνους/ες που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και άλλα διοικητικά καθήκοντα. Η βοήθεια σας μπορεί να χρειαστεί πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των ωρών του σεμιναρίου. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για work-study στέλνοντας ένα e-mail στο ww2017greece@gmail.com, συμπεριλαμβάνοντας μια σύντομη περιγραφή της ανάγκης και την αιτιολογία του αιτήματός σας. Η λήξη προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων είναι 30 Νοεμβρίου 2016. Η ανάθεση των θέσεων του work-study θα γίνει μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016.