Apr 252016
 

amgr-768x593 1

Η φίλη και συνάδελφος processworker Βενετία Μπουρονίκου έβαλε χρόνο, κόπο και μεράκι για να υποτιτλίσει στα Ελληνικά τα βίντεο που έφτιαξε η Amy Mindell για το Worldwork. Εχθές έκανε ανάρτηση στο youtube των επόμενων βίντεο της σειράς. Εδώ, οι επόμενοι πέντε τίτλοι. Ευχαριστούμε Βενετία!

Για τα πρώτα έξι βίντεο της σειράς, κάνε κλικ εδώ

 


Η Τάρα παρουσιάζει τα διάφορα μέρη που θα βρείτε στο Μέρος 2.


Η Τζίντζερ μιλάει για την παλιά μορφή της Δημοκρατίας και το γιατί χρειαζόμαστε να αναπτύξουμε μια ακόμα πιο βαθιά μορφή δημοκρατίας, την οποία ο Arny Mindell ονομάζει Βαθιά Δημοκρατία.


Ο Τζο μας λέει γιατί είναι καίριο να παρατηρούμε το ονειρικό υπόβαθρο σε όλες τις μορφές αλληλεπιδράσεων στις σχέσεις και τις διαπραγματεύσεις. Δίνει ένα παράδειγμα “διπλών σινιάλων” και η Μαρλέν κάνει ερωτήσεις για όλα αυτά.


Ο Τομ και η Τάρα συζητουν γιατί οι ονειρικές εμπειρίες δεν είναι σημαντικές μόνο για το Worldwork, αλλά και για την καθημερινή ζωή, τις επιχειρήσεις και την κοινωνική δράση. Η Ρόντα Ρούλ (Κανόνας) διακόπτει κάθε τόσο λέγοντας τις αμφιβολίες της για όλα αυτά!


Έχοντας περιεργεια για όλα όσα έμαθε στο προηγούμενο κομμάτι, η Ρόντα Ρούλ (Κανόνας) ανακαλύπτει ένα από τα δικά της διπλά σινιάλα!
 
Για τα πρώτα έξι βίντεο της σειράς, κάνε κλικ εδώ