May 122011
 

Πόση βία να αντέξει αυτός ο τόπος; Πόσο αίμα να δούμε στις οθόνες μας, στα πρόσωπα γνωστών και αγνώστων για να ξυπνήσουμε; Τα μέτρα λιτότητας δεν επηρέασαν μόνο τα πορτοφόλια μας. Ζούμε και βάρβαρη λιτότητα στην ανθρωπιά μας και στους διαθέσιμους τρόπους αντιμετώπισης κάθε διαφοράς. Ή θα βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε την αίσθηση κοινότητας που όλοι χρειαζόμαστε ή θα σκοτωθούμε μεταξύ μας’.

Εν ψυχρώ δολοφονία για μια … κάμερα

Σε ληστεία αποδίδει η αστυνομία τον θανάσιμο τραυματισμός ενός άνδρα τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις και επιτέθηκαν στον άνδρα επειδή κρατούσε μια κάμερα. Το θύμα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από χώρο στάθμευσης, για να συνοδεύσει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει.

 

Νεκρός μετανάστης στα Πατήσια με τραύματα από μαχαίρι

Νεαρός άνδρας ηλικίας 21 ετών έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε στα Κάτω Πατήσια.

Ο νεαρός, υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε με τραύματα που προκλήθηκαν από μαχαίρι στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Κωνσταντινίδη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Δολοφονικό χτύπημα ΕΛ.ΑΣ. στην απεργιακή διαδήλωση

Σε υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια εξελίσσεται πλέον η Ελληνική Αστυνομία, είτε δια της απουσίας της εκεί όπου οι πολίτες πραγματικά την χρειάζονται είτε δια της παρουσίας της όταν αυτή συνοδεύεται από άσκηση ωμής βίας εναντίον αθώων πολιτών. Και βεβαίως όλα αυτά, με την ανοχή -αν όχι την ενθάρρυνση- της εκάστοτε πολιτικής της ηγεσίας… Χθες το μεσημέρι η απεργιακή διαδήλωση βάφτηκε στο αίμα. Αυτό συνέβη επειδή κάποιοι βαθμοφόροι θεώρησαν ότι ο τρόπος για να αντιμετωπίσουν μια μικρή ομάδα ταραχοποιών ήταν να διατάξουν τους άνδρες των ΜΑΤ να εξαπολύσουν γενικευμένη επίθεση εναντίον των διαδηλωτών! Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 31χρονος διαδηλωτής, να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι και να πνιγεί –γι’ ακόμη μια φορά- το κέντρο της Αθήνας στα δακρυγόνα.

 Leave a Reply

(required)

(required)