Feb 012011
 

Τρεις βραδιές με προβολές και συζήτηση στο Πολιτιστικό Στέκι του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ προγραμματίζονται για το Φεβρουάριο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ «Η ζωή στους βράχους», «Κυπραίες» και «Όνειρα σε άλλη γλώσσα», ενώ μετά την προβολή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους δημιουργούς. Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 8μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόγραμμα προβολών:

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Η ζωή στους βράχους» της Αλίντα Δημητρίου

Τριάντα τρεις γυναίκες καταθέτουν τη μαρτυρία τους για τις διώξεις που υπέστησαν αυτές και οι οικογένειές τους, μετά την υπογραφή της Βάρκιζας, στις 12 Φεβρουαρίου 1945.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

«Κυπραίες» της Βασιλικής Κατριβάνου

Γυρισμένο στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν, το ντοκιμαντέρ διερευνά τις έννοιες της εστίας και της ασφάλειας, καθώς και την επιθυμία των γυναικών και από τις δύο πλευρές της διαχωριστικής γραμμής να ζήσουν ξανά μαζί.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

«Όνειρα σε άλλη γλώσσα» της Λουκίας Ρικάκη

Το σχολείο ίσως δεν μπορεί να αλλάξει την κοινωνία γύρω του όμως στη Φανερωμένη προσπαθούν να βελτιώσουν την κοινωνία των παιδιών του σχολείου και να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Σταυροπούλου 29

Πλ. Αμερικής

Τηλ. 210 86 40 943

politistiko@kethea-diavasi.gr

 Leave a Reply

(required)

(required)