May 112011
 

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» εδρεύει στη Νέα Πεντέλη και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1979, προσφέροντας σε περίπου 120 νέους και νέες με αναπηρία και τις οικογένειες τους τις υπηρεσίες του δωρεάν και η λειτουργία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις κρατικές επιχορηγήσεις.

Αντιμετωπίζοντας το χώρο της Ειδικής Αγωγής και τα άτομα με νοητική υστέρηση ως ακόμη ένα πεδίο που προσφέρεται για περικοπές στο «βωμό» της μείωσης του περίφημου ελλείμματος, η ελληνική Πολιτεία προχωρά σε νέες, «γενναίες» μειώσεις των ήδη περιορισμένων οικονομικών επιχορηγήσεων.

Το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ασφυκτιά και οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην εξαθλίωση. Έχοντας περάσει από κάθε μορφή διαμαρτυρίας και αγώνα, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε επίσχεση εργασίας και διεκδικούν:

  • Άμεση χρηματοδότηση του φορέα ώστε να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα μας.
  • Εξασφάλιση χρηματοδότησης των Κέντρων για το 2011 προκειμένου να καλύπτονται οι πάγιες προϋπολογισμένες δαπάνες ώστε να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τηλ.: 2108044812

E-mail: admin@eeamargarita.gr

website: www.eeamargarita.gr

Οι εργαζόμενοι του Μαργαρίτα συνεχίζουν να εργάζονται, ενώ είναι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες!

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1979, προσφέροντας σε περίπου 120 νέους και νέες με τις οικογένειες τους τις υπηρεσίες του ως Ειδικό Φιλανθρωπικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ως τέτοιο, η λειτουργία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις κρατικές επιχορηγήσεις. Αντιμετωπίζοντας το χώρο της Ειδικής Αγωγής και τα άτομα με νοητική υστέρηση ως ακόμη ένα πεδίο που προσφέρεται για περικοπές στο “βωμό” της μείωσης του περίφημου ελλείμματος, η ελληνική Πολιτεία προχωρά σε νέες, “γενναίες” μειώσεις των ήδη περιορισμένων οικονομικών επιχορηγήσεων. Το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ασφυκτιά και οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην εξαθλίωση.

Έχοντας περάσει σχεδόν από κάθε μορφή διαμαρτυρίας και αγώνα, οι εργαζόμενοι του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ διεκδικούν:

  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους
  • Τη αποφυγή της αναστολής λειτουργίας του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
  • Την καταβολή κρατικής επιχορηγήσης αντίστοιχης με το 2009, προς περικοπών, ώστε να μη υποχρεωθούν οι οικογένειες των σπουδαστών σε ακόμη μία οικονομική θυσία
  • Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για να καλυφθούν 90.000€ που περικόπηκαν από την εγκριθήσα επιχορήγηση του 2010

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στη διεύθυνση http://www.eeamargarita.gr και στο Facebook http://facebook.com/eeamargarita

Επίσης, περισσότερες ειδήσεις για τα προβλήματα στην Ειδική Αγωγή, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://noesi.gr/act4all

 Leave a Reply

(required)

(required)