Jun 032008
 

Επιστρέψαμε σήμερα από την Κομοτηνή. Η επίσκεψη μας στην Θράκη συνέπεσε με τους εορτασμούς της Κομοτηνής για την άνοδο του Πανθρακικού στη Superleague. Εορταστικό το κλίμα, μουσική και χοροί στην πλατεία, κόσμος όλων των ηλικιών με πορτοκαλί μπλουζάκια. Ανάμεσα τους κι εμείς ;-)

Ήμασταν εκεί για την τελευταία Διεργασία Ομάδας με τους εμψυχωτές των Δημιουργικών Εργαστηρίων Νέων (ΔΕΝ), των Κέντρων Στήριξης Προγράμματος Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων (ΚΕΣΠΕΜ) της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Με αυτή τη Διεργασία Ομάδας έκλεισε μια συνεργασία πέντε χρόνων με τα ΔΕΝ, και δέκα χρόνων με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων. Οι εντυπώσεις μας πολλές και καλές, η δουλειά των εμψυχωτών με τους νέους είναι όαση αισιοδοξίας στην προσπάθεια όλων μας για έναν τόπο που χτίζει γέφυρες, ενώνει προσπάθειες και δημιουργεί ελπίδα.

Ευχαριστούμε Άννη, Σεβάλ, Ορχάν, Νιχάτ, Εμέλ, Aϊσέ, Χριστίνα, Σετσίλ, Βασίλη, Μαρία, Ιντζή, Σερρά, Μπάμπη, Μάκη, Μάγδα, Ντιλέκ και Γιώτα για τη συνεργασία όλων αυτών των χρόνων και για τα μονοπάτια που περπατήσαμε παρέα… Θα μας λείψουν οι πρωινές πτήσεις για Αλεξανδρούπολη, η Εγνατία Οδός, τα ταβερνάκια της Ξάνθης και της Κομοτηνής, και πάνω από όλα, η ευκαιρία να συναντιόμαστε και να δημιουργούμε παρέα.

Κάπου, κάπως, θα ξανανταμώσουμε…. Αυτό είναι σίγουρο…

 Leave a Reply

(required)

(required)