Sep 082015
 

tree out of a log

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια ζούμε σε μια συνεχή κοινωνική ένταση που πολλούς από εμάς, παρ’ όλες τις στιγμές απογοήτευσης, φόβου και αδιέξοδου, μας έχουν συγχρόνως οδηγήσει σε αναζήτηση νέων συλλογικών σχέσεων και δημιουργικότητας. Μοιάζει σα να χρειάζεται, να κάνουμε μια υπέρβαση και ένα άλμα που θα μας οδηγήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο κατανόησης και οργάνωσης του κόσμου και των σχέσεών μας.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ξεκινάμε και αυτή τη χρονιά τις δραστηριότητες του Processwork Hub τολμώντας ένα άλμα στο άγνωστο, μέσα στο δύσκολο και νεφελώδες κοινωνικό και οικονομικό πεδίο. Ξεκινάμε ένα εισαγωγικό έτος εκπαίδευσης στο Processwork, το οποίο θα ακολουθήσει ένα τριετές ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Processwork. Επίσης, σχηματοποιούμε τις επιμορφώσεις Β.Α.Δ.Ο. (Βασικές Αρχές Διεργασίας Ομάδας) σε μια τριετή επιμόρφωση για συντονισμό ομάδων.

Mετά από τη διακοπή των τελευταίων ετών, οργανώνουμε και πάλι το σεμινάριο της άνοιξης εκτός Αθήνας, το οποίο λειτουργούσε ως ευκαιρία συναντήσεων και δημιουργίας κοινότητας.

Συνεχίζουμε τις ανοιχτές διεργασίες ομάδας (φέτος ξανά σε μηνιαία βάση κατόπιν αιτήματος των συμμετεχόντων!), την Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών και τις δράσεις στην κοινότητα, παραμένοντας ανοιχτές και στην ανάδυση τυχόν νέων project που θα προκύψουν από τη συλλογική δημιουργική διεργασία μεταξύ όλων μας.

Καλή δύναμη για όλα όσα έχουμε μπροστά μας!

Με εκτίμηση,
Λένα Ασλανίδου, MPW
Αλεξάνδρα Βασιλείου, PhD
Λίλη Βασιλείου, PhD

ένα κλικ εδώ για την αφίσα με τις δραστηριότητες 2015-2016