Mar 022016
 

brc

Το Processwork Hub συμμετέχει στο Διεθνές Συμπόσιο «Έτος Αριστοτέλη: Λόγος περί παθών – Από την ρητορική του μίσους στην ρητορική της αποδοχής» με ένα βιωματικό εργαστήριο. Το συμπόσιο οργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με συνδιοργανωτές το British Council και το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με την υποστήριξη του Megaron Plus.

Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής 19 και 20 Μαρτίου 2016, με στόχο, εξ αφορμής της Ρητορικής του Αριστοτέλη, να διερευνηθεί το φαινόμενο της Ρητορικής του Μίσους στο πλαίσιο του δημοσίου λόγου, της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας. Θα εξεταστούν οι διάφορες μορφές που παίρνει η Ρητορική του Μίσους, οι ομάδες που πλήττονται συνήθως, τα αίτια εκδήλωσης του φαινομένου και οι συνέπειες αυτού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει σε εμπειρίες και πρακτικές άλλων χωρών.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, 09:30-16:30, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και συζητήσεις ενώ την Κυριακή 20 Μαρτίου, 11:00-17:00, βιωματικά εργαστήρια και Ζωντανή Βιβλιοθήκη.

Δηλώστε την συμμετοχή σας (Register) για να παρακολουθήσετε:

  • τις ομιλίες του Σαββάτου (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος)
  • ένα από τα εργαστήρια της Κυριακής (Αίθουσες MC)
  • την Ζωντανή Βιβλιοθήκη (Φουαγιέ Τριάντη)

*Λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας των εργαστηρίων θα σας σταλεί ενημερώτικό email για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας σε αυτά.

Ένα κλικ εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του συμποσίου

Ένα κλικ εδώ για την εγγραφή