Mar 312018
 

Χρειάζεται ένα Χωριό για να Μεγαλώσει ένα παιδί: Οπτικές Δουλειάς με Νέους

Ανοιχτή Εποπτεία με την Dawn Menken, Ph.D.

Σε αυτή τη συνάντηση, θα εστιάσουμε στη δουλειά με νέους σε διάφορα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένων των σχολείων, των χώρων φιλοξενίας προσφύγων, της κοινότητας και της οικογένειας. Η Dawn Menken θα μοιραστεί την εμπειρία της από τη δουλειά της με πελάτες, από τη δουλειά της σε σχολεία και από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας για Εφήβους (Teens Rise Up) που έχει αναπτύξει, καθώς επίσης και ως γονιός και ως ακτιβίστρια.

Θα υπάρχει η δυνατότητα για εποπτεία αλλά και για ερωτήσεις και μοιρασιά εμπειριών.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαραίτητη η προεγγραφή! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με εμαιλ στο processworkhub@gmail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ώρα: 6.00 – 9.00 μ.μ.

Τόπος: Γιαννάρου 17, Άλιμος

Dawn Menken, Ph.D., Dipl PW,

Θεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια στο Processwork και στην επίλυση συγκρούσεων, διαμεσολαβήτρια και συγγραφέας. H Dawn είναι μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του Process Work Insitute στο Πόρτλαντ, Όρεγκον των ΗΠΑ όπου έχει δημιουργήσει πολλά από τα εκπαιδευτικά προγράμματα και έχει υπηρετήσει ως πρύτανης για δέκα χρόνια. Έχει αναπτύξει ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα για σχολεία (Teens Rise UP) το οποίο ενδυναμώνει και μαθαίνει στους νέους να αναλαμβάνουν ρόλο ηγεσίας, να παίρνουν μέρος σε ειλικρινή διάλογο και να συν-δημιουργούν μια πιο φιλόξενη σχολική κοινότητα, καθώς επίσης και το Καλοκαιρινό Σεμινάριο Ανάπτυξης Ηγεσίας για Νέους (Summer Youth Leadership Intensive) ένα πρόγραμμα δουλειάς με τον κόσμο (worldwork) για εφήβους. Έχει γράψει τα βιβλία Raising Parents Raising Kids: Hands-on Wisdom for the Next Generation και Speak Out!Talking About Love, Sex and Eternity.

www.dawnmenken.com

ένα κλικ εδώ για την αφίσα