Nov 012018
 

Σήμερα λάβαμε μήνυμα από το Δίκτυο των Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές. Το δημοσιεύουμε γιατί όπως γράφουν και οι ίδιοι “… η δύναμή μας βρίσκεται στο μήνυμα που εκπέμπουμε και στο διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο ανθρώπων που στηρίζουν τις προσπάθειές μας.”

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Δίκτυο των Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες μια συζήτηση στους κόλπους του προκειμένου να αναζητήσει διεξόδους για ένα επιπλέον άνοιγμα στην κοινότητα.  Στεγαζόμαστε μέχρι τώρα, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, σε έναν υπόγειο χώρο στην Τροίας 44, στην πλ.Βικτωρίας, ο οποίος μας έχει παραχωρηθεί. Πλην όμως, ο συγκεκριμένος χώρος έχει σοβαρά προβλήματα υγρασίας, έλλειψης φωτός και ήλιου κ.α.

Δεδομένου ότι η απήχηση του Δικτύου καθώς και οι δράσεις μας επεκτείνονται, φιλοδοξούμε να βρούμε έναν νέο χώρο στην Αθήνα που θα μπορέσει να στεγάσει τις δραστηριότητές μας, μερικές από τις οποίες είναι ο συντονισμός ομάδων αυτοβοήθειας, η διοργάνωση σεμιναρίων και συζητήσεων.

Οπότε, είναι πλέον αναγκαία η αναζήτηση ενός προσφορότερου χώρου με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

  • Να είναι ισόγειος ή σε όροφο και να περιλαμβάνει:

    • Μια ενιαία αίθουσα ~100τ.μ. για τις συναντήσεις και εκδηλώσεις (σεμινάρια, διαλέξεις, ομάδες, κτλ.)

    • Βοηθητικούς χώρους (κουζίνα, μπάνιο)

    • Επιθυμητός, ένας επιπλέον χώρος για γραφείο

    • Ονειρικά, στο βάθος κήπος

Τα οικονομικά του Δικτύου είναι εξαιρετικά περιορισμένα, για τούτο θα ήταν πολύ σημαντικό να μας παραχωρηθεί ένας τέτοιος χώρος δωρεάν ή τουλάχιστον με το ελάχιστο δυνατό ενοίκιο. Έτσι, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε με ένα δημόσιο κάλεσμα και παρακαλούμε λοιπόν για τη συμβολή σας, για παραχώρηση, ενοικίαση ή ακόμα και ενημέρωσή μας για σχετικούς διατιθέμενους χώρους, ούτως ώστε να τους δούμε και να ενεργήσουμε αναλόγως. Μπορείτε να στείλετε σχετικό μέηλ στη διεύθυνση: athinahvsynantisi@gmail.com.

Συνειδητοποιούμε πως η δύναμή μας βρίσκεται στο μήνυμα που εκπέμπουμε και στο διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο ανθρώπων που στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε νέα ιδέα στην αναζήτηση μιας στέγης για τα όνειρά μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους εκ των προτέρων