Apr 272010
 


Έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για το Worldwork 2011 στο Denver, Colorado, της Αμερικής. Η οικονομική κρίση που περνάμε και τα μεγάλα έξοδα που απαιτούνται για ένα ταξίδι στην Αμερική σίγουρα θα αποτρέψουν πολλούς από το να σκεφθούν να συμμετάσχουν. Για όσους και όσες όμως το σκέφτονται, υπάρχει και η δυνατότητα μερικής υποτροφίας διδάκτρων για το σεμινάριο.

Στο site του Worldwork υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. Αντιγράφω εδώ μερικές από αυτές: Το σεμινάριο θα γίνει στο Denver, Colorado, στο Crown Plaza Hotel (1450 Glenarm Place, Denver, Colorado 80202 USA). Μπορείς να δεις ένα χάρτη της περιοχής εδώ.

Ημερομηνίες και Ώρες:

Εγγραφές: οι εγγραφές (registration) θα γίνουν την Τρίτη 12 Απριλίου 2011, 15.00 – 21.00 & Τετάρτη 13 Απριλίου 7.00 – 9.00.

Το σεμινάριο ξεκινά την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώνεται στην Τρίτη 19 Απριλίου, στις 13.00.

Το Ταμείο Υποτροφιών (Scholarship Fund) στηρίζεται από συμμετέχοντες και φίλους του Worldwork. Τα χρήματα διατίθενται σε αυτούς που χρειάζονται οικονομική στήριξη για τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής. Υποτροφίες Εργασίας (Work Study Scholarships) Οι υποτροφίες εργασίας απονέμονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και τις δυνατότητες του Ταμείου Υποτροφιών. Μπορείς να κάνεις αίτηση για υποτροφία εργασίας, στέλνοντας ένα email στους οργανωτές στο email scholarships@worldwork.org.

Στην αίτηση για τη υποτροφία εργασίας (work-study scholarship) μπορείς να περιγράψεις με λίγα λόγια τους λόγους αίτησης υποτροφίας, το ποσό των διδάκτρων που επιθυμείς σε μορφή υποτροφίας εργασίας, καθώς και πιθανές δεξιότητες που κατέχεις και μπορεί να είναι χρήσιμες στην οργάνωση του σεμιναρίου (π.χ. γνώσεις χειρισμού βιντεοκάμερας, χειρισμός κονσόλας ήχου, οργανωτικές δεξιότητες για τη υποδοχή των συμμετεχόντων, κλπ).

 Leave a Reply

(required)

(required)