Jun 232011
 

Σε πείσμα των καιρών κάποιοι παραμένουν δημιουργικοί και κοινωνικά δραστήριοι. Μας ήρθε σήμερα πρόσκληση για το Station Athens Festival. Διάβασε και θα καταλάβεις…

24 Ιουνίου 2011

7:00 μ.μ.

Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο

Το τέλος μιας ακόμη δημιουργικής και δύσκολης σχολικής χρονιάς έφτασε. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το εργαστήρι STATION ATHENS φιλοξένησε στους κόλπους του πρόσφυγες και μετανάστες, έφηβους και λίγο μεγαλύτερους, μαζί με Έλληνες ομηλίκους τους, προσφέροντας τους μια διέξοδο στο καθημερινό αδιέξοδο….

Ζωγραφίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, βγήκαμε βόλτες, φανταστήκαμε, μοιραστήκαμε…

Κι έτσι… την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 σας προσκαλούμε όλους στην πλατεία Αυδή (Λεωνίδου- Μυλλέρου και Κεραμεικού ) στο Μεταξουργείο στην παρουσίαση της δουλειάς μας.

Η ΑΡΣΙΣ, η ΑΜΑΚΑ, το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, η ομάδα ΟΨΕΙΣ από το μεταπτυχιακό τμήμα «Ψηφιακές μορφές τέχνης» της ΑΣΚΤ, μα κυρίως οι μαθητές των εργαστηρίων όπως ο Μπακάρ, ο Ανουάρ, ο Ζάκι, ο Σαντίκ κι πολλοί άλλοι, είμαστε μόνο κάποιοι από τους οικοδεσπότες και τους συμμετέχοντες στα διάφορα εργαστήρια.

Στο «Station Athens festival» θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε:

  • Έκθεση φωτογραφίας και βίντεο με θέμα την καθημερινότητα στην πόλη της Αθήνας
  • Ένα πρωτότυπο θεατρικό, προϊόν αυτοσχεδιασμών με θέμα την διαδρομή μας από τη χώρα μας στο νέο μας σταθμό, την Ελλάδα, την πόλη της Αθήνας.
  • Δράση με graffiti και stencil σε μπλουζάκια
  • Μουσικό δρώμενο με κρουστά,
  • Μουσική από τους RADIO SOL, τα κρουστά της Τάκη και πολλούς άλλους.

Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη… Μην αργήσετε όμως..

To εργαστήρι Station Athens είναι μια πρόταση για την νέα γενιά μεταναστών-προσφύγων, του ηλικιακού φάσματος 15-30 ετών, με στόχο την καλύτερη ένταξη τους στην ελληνική κοινωνία.

Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Αυδή την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 στις 19.00μ.μ.

 Leave a Reply

(required)

(required)