Aug 022007
 

Η ώρα της κρίσης έφτασε.. Εντάξει, είμαι λίγο υπερβολική, αλλά από αύριο αρχίζουμε να παίζουμε για ένα κύπελλο. Συνολικά υπάρχουν 6 κύπελλα τα οποία δίνονται (φοβερές αυτές οι διργανώσεις, ε; ξέρετε πουθενά αλλού να δίνονται 6 κύπελλα;), και το ποιος διεκδικεί τι καθορίζεται από την κατάταξη, η οποία καθορίζεται από τα αποτελέσματα. Τώρα αν κάποιος θέλει να μάθει που βρίσκεται η Ελλάδα στην κατάταξη, ας κοιτάξει με προσοχή το επίσημο site της διοργάνωσης και ας μου στείλει ένα email να μου λύσει κι εμένα την απορία (μου είναι σαφές πλέον ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος νοημοσύνης που σχετίζεται με τα αθλητικά και εγώ δεν το διαθέτω).

Τώρα για σήμερα, τι λέγαμε για τη βροχή; Ξανάρχισε. Ό,τι χαρήκαμε, χαρήκαμε από ήλιο. Και στο αγωνιστικό μέρος, κερδίσαμε την Σλοβενία και χάσαμε από Καναδά, αλλά πήραμε (πληθυντικοί πανελληνίων) και ένα βραβείο fair play, το οποίο δόθηκε στον αρχηγό της ομάδας, τον Νικηφόρο. Και το βραβείο αυτό ήταν για την τούρτα που δώσαμε χθες στον ελληνικής καταγωγής Patric που έκλεινε τα 18 και έπαιζε με την αντίπαλη ομάδα. Συγκινητική στιγμή και ακόμη πιο συγκινητικό ότι μας πήρε λίγη ώρα να καταλάβουμε γιατί παίρναμε το βραβείο. Τόσο δεδομένο ήταν για τα παιδιά..

Η ημέρα έκλεισε με εκπληκτική απόδοση των προπονητών μας Περικλή και Φάνη στο φιλικό παιχνίδι των προπονητών και ένα απίστευτο γκολ.

Το επόμενο ραντεβού αύριο στη 1 με Νορβηγία.. Λίγη καλή τύχη και πολύ ήλιο αν μπορείτε να μας στείλετε!

  2 Responses to “homeless world cup – ημέρα 6”

  1. Καλό αποτέλεσμα στην ομαδάρα μου! Αν και το βραβείο fair play με έκανε ήδη περήφανο για την ομάδα που υποστηρίζω.
    Υ.Γ. Ο σκυλούκος της φωτό είνια μέλος της ομάδας ή οπαδός;

  2. maintane, nomizo kai to sillogiko fair play trophy tha se exei kanei akomi pio perifano! o skuloukos ektelouse hrei boithou proponiti gia oles tis omades!

 Leave a Reply

(required)

(required)