Apr 212014
 

Φεύγουμε για Βαρσοβία. Έφτασε η ώρα για το Worldwork! Στην ομάδα προσωπικού του σεμιναρίου της Πολωνίας συμμετέχουν κι επαγγελματίες του Processwork από την Ελλάδα: Λένα Ασλανίδου, Αλεξάνδρα Βασιλείου, Λίλη Βασιλείου, Βασιλική Κατριβάνου και Νάνσυ Παπαθανασίου.

Το Worldwork αναπτύχθηκε από τον Arnold Mindell, ιδρυτή του Processwork, και τους συνεργάτες του. Είναι ένα βιωματικό σεμινάριο που γίνεται κάθε δύο χρόνια περίπου. Είναι και μια μέθοδος δουλειάς με τον κόσμο.

Βαθιά Δημοκρατία είναι η αίσθηση ότι ο κόσμος είναι εδώ για να μας βοηθήσει να γίνουμε ολόκληροι και ότι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον κόσμο να γίνει ολόκληρος. Bαθιά Δημοκρατία είναι η αρχή πάνω στην οποία βασίζεται η δημιουργία κοινότητας. Μια στάση η οποία ακούει όλες τις φωνές και τους ρόλους, συμπεριλαμβανομένων των συλλογικών εμπειριών, των ακραίων καταστάσεων συνείδησης, καθώς και ανεπαίσθητων συναισθημάτων και εμπειριών. Είναι μια αρχή που δημιουργεί χώρο για αυτό που διαχωρίζει, για αυτό που λέγεται και αυτό που δεν λέγεται — Arnold Mindell

Προηγούμενα σεμινάρια Worldwork:

1991 – Waldport, Oregon; USA
1992 – Stoos, Switzerland
1993 – Waldport, Oregon; USA
1994 – Stupava, Slovakia
1996 – Seaside, Oregon; USA
1997 – Mumbai, India
1999 – Washington, DC, USA
2002 – Ερέτρια, Ελλάδα
2004 – Newport, Oregon, USA
2006 – Sydney, Australia
2008 – London, UK
2011 – Denver, Colorado, USA

To Worldwork 2014 στο facebook

 

 Leave a Reply

(required)

(required)