Mar 212016
 

amgr

Η φίλη και συνάδελφος processworker Βενετία Μπουρονίκου έβαλε χρόνο, κόπο και μεράκι για να υποτιτλίσει στα Ελληνικά τα βίντεο που έφτιαξε η Amy Mindell για το Worldwork. Από χθες έχει αρχίσει να τα αναρτά στο youtube. Εδώ, οι πρώτοι έξι τίτλοι. Ευχαριστούμε Βενετία!

Η Sally Ru και οι φίλοι της παρουσιάζουν ένα μικρό και απλό παράδειγμα εφαρμογής κάποιων μεθόδων του Worldwork στην πράξη.

Παρακολουθήστε την επισκόπηση που κάνει ο Tom σε κάποια βασικά στοιχεία της θεωρίας του Worldwork (όλα αυτά θα παρουσιαστούν πιο αναλυτικά σε άλλα μέρη της ταινίας).

Μια σύντομη εισαγωγή στο Processwork (Ψυχολογία με Προσανατολισμό στη Διεργασία) και το πως και γιατί ο Arnold Mindell από το Process Work ανέπτυξε το Worldwork.

Η δημιουργός της ταινίας Amy Mindell παρουσιάζει το “Worldwork”, γιατί έφτιαξε αυτή την ταινία και το στυλ της.

Τι βρίσκεται στο Μέρος 1 της ταινίας.

“Καλωσόρισμα από τη Sally Ru και την παρέα της”: Η Sally Ru και οι φίλοι της σας καλωσορίζουν στην ταινία, παρουσιάζουν το Worldwork και το στυλ της ταινίας. Επίσης, η Sally Ru συζητά με με έναν κριτή που δεν είναι σίγουρος για τη χρήση κινουμένων σχεδίων στην ταινία και για την ανάλαφρη προσέγγιση, τη στιγμή που τα ζητήματα στον κόσμο είναι τόσο δύσκολα!