Jan 052015
 

so close so far

Σχέσεις: οι Αιώνιοι Δάσκαλοι
Λένα Ασλανίδου, M.P.W.
Ιανουάριος – Μάρτιος 2015
5 συναντήσεις: 21/1, 4/2, 18/2, 4/3, 18/3

Οι σχέσεις μπορεί να μας ανεβάσουν στα ουράνια αλλά και να μας ρίξουν στα Τάρταρα. Μέσα από τις σχέσεις καθρεφτίζονται οι δυνάμεις και οι αδυναμίες μας και είναι μια περιοχή της ζωής που διαρκώς μας ζητά να μεγαλώσουμε. Όσοι δουλεύουμε ως θεραπευτές, ξέρουμε ότι τα θέματα σχέσεων είναι πολύ συχνά αυτά που οδηγούν τους ανθρώπους στην αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας.

Αυτή η βιωματική επιμόρφωση απευθύνεται σε θεραπευτές και σύμβουλους αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να κατανοήσουν περισσότερο τη δυναμική των σχέσεων. Θα μελετήσουμε θέματα του αφορούν τις πρωτογενείς και δευτερογενείς διεργασίες των σχέσεων, τα διπλά σινιάλα επικοινωνίας στις σχέσεις, τους φραγμούς και τους διπλούς φραγμούς, τις δυναμικές ισχύος, τα επίπεδα δουλειάς στις σχέσεις (εσωτερικό, διαπροσωπικό, πεδίο) και παρεμβάσεις που μπορεί να γίνουν στο κάθε επίπεδο.

Διαδικαστικά

Τόπος: Γιαννάρου 17, Άλιμος (1η Στάση Καλαμακίου, στάση τραμ ‘Πικροδάφνη’)

Ώρες: Τετάρτη 6.00 – 9.00 μ.μ.

Κόστος: 125 €. Αναγνωρίζοντας ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει με διαφορετικό τρόπο τον καθένα και την καθεμιά, το κόστος συμμετοχής είναι ενδεικτικό. Η καθεμιά και ο καθένας θα πληρώσει με βάση την οικονομική του δυνατότητα.

Εγγραφή: Για να κλείσετε θέση στείλτε τη Δήλωση Συμμετοχής με φαξ στο 210 9848 912 ή με email στη διεύθυνση lena.aslanidou@gmail.com.

Ένα κλικ εδώ για τη δήλωση συμμετοχής…