Mar 042007
 

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας

«Τέχνη και μεταφορά στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία: Η Δραματοθεραπεία και η Παιγνιοθεραπεία στην Ελλάδα σήμερα»

Πέμπτη 10 – Κυριακή 13 Μαΐου 2007
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα

Το Πρώτο Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας στην Ελλάδα, οργανώνεται από την Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος (ΕΔΠΕ) σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ινστιτούτα, επαγγελματικές οργανώσεις και επιστημονικούς φορείς. Αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία, για συνάντηση θεραπευτών διαφορετικών προσεγγίσεων που εργάζονται στον ελλαδικό χώρο, για ανταλλαγή επιστημονικών και βιωματικών συμπερασμάτων καθώς και για τη σύνδεση με επιστημονικές ενώσεις και Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Στο συνέδριο συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές καταξιωμένοι σε αυτό τον τομέα. Καθηγητές, ερευνητές και θεραπευτές που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχικής υγείας, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, θεραπευτές που έχουν εντάξει στην πρακτική τους διάφορες μορφές τέχνης, καλλιτέχνες.

Το συνέδριο απευθύνεται εκτός από τους παιγνιοθεραπευτές και δραματοθεραπευτές, σε ψυχιάτρους, νευρολόγους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, και σε άλλους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, καθώς και σε ανθρώπους της τέχνης όπως σκηνοθέτες, ηθοποιούς, κριτικούς, κινηματογραφιστές, ζωγράφους, λογοτέχνες κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.dramatherapy.gr

Κατεβάστε λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του συνεδρίου σε αρχείο pdf

 Leave a Reply

(required)

(required)