Oct 022014
 

prwplb collage

Το Processwork συναντά το θέατρο Playback
Λένα Ασλανίδου, MPW
Βέρα Λάρδη, ηθοποιός/θεατρολόγος
25 – 26 Οκτωβρίου 2014  (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

Θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά τον πειραματισμό που ξεκινήσαμε το 2013, συνδυάζοντας την προσέγγιση του Processwork και του θεάτρου Playback.Θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς  ξεχωριστά. Στα σεμινάρια θα κάνουμε βιωματικές ασκήσεις αυτογνωσίας που θα μας βοηθήσουν να συνδεθούμε με πλευρές του εαυτού μας που συνήθως περιθωριοποιούμε. Θα εστιάσουμε σε θέματα που αφορούν στο άτομο, στις σχέσεις και στην κοινότητα και θα τα αποδίδουμε με τη μορφή της θεατρικής φόρμας του θεάτρου Playback.

Θα δουλέψουμε πάνω στον αυτοσχεδιασμό, στο πως θα μπορούσε η πραγματικότητα και η κοινή ιστορία να γίνει θεατρική πράξη. Όσοι συμμετέχουν θα είναι και υποκείμενα (θα δουλεύουν πάνω σε ένα θέμα που τους αφορά) καθώς και ηθοποιοί. Στόχος μας είναι να εξερευνήσουμε τον συνδυασμό των δύο προσεγγίσεων και πως η μια μπορεί να εμπλουτίσει την άλλη. Η Βέρα Λάρδη, ηθοποιός και θεατρολόγος, εκπαιδευμένη στο θέατρο Playback, θα μας διδάξει τις βασικές τεχνικές της θεατρικής φόρμας του Playback και η Λένα Ασλανίδου θα συντονίζει την ατομική και ομαδική δουλειά.

Διαδικαστικά 

Τόπος: Γιαννάρου 17, Άλιμος (1η Στάση Καλαμακίου, στάση τραμ ‘Πικροδάφνη’)
Ώρες: Σάββατο 10 – 5, Κυριακή 10 – 2
Κόστος: 140 €. Αναγνωρίζοντας ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει με διαφορετικό τρόπο τον καθένα και την καθεμιά, το κόστος συμμετοχής είναι ενδεικτικό. Η καθεμιά και ο καθένας θα πληρώσει με βάση την οικονομική του δυνατότητα.

Εγγραφή: Για να κλείσετε θέση στείλτε τη Δήλωση Συμμετοχής με φαξ στο 210 9848 912 ή με εμαιλ στη διεύθυνση processworkhub@gmail.com

Ένα κλικ εδώ για τη δήλωση συμμετοχης (αρχείο pdf)

 Leave a Reply

(required)

(required)