Sep 032014
 

b s

Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε χθες στο Ίδρυμα Κακογιάννη για να παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ για τον Augusto Boal και τη συζήτηση με τη Barbara Santos, στενή συνεργάτη του και εκπαιδεύτρια του Θεάτρου Φόρουμ και του Θεάτρου του Καταπιεσμένου. Πρώτη επίσκεψη της στην Ελλάδα, προσκεκλημένη από την Ακτιβιστική Ομάδα ΘτΚ, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κακογιάννης και το Studio Κινητήρας .

Μοναδικό το πάθος της για τη δουλειά της, η εμπιστοσύνη της στην έκφραση της ανθρώπινης εμπειρίας και στη δύναμη του θεάτρου να συνεισφέρει στην προσωπική ενδυνάμωση και στην κοινωνική αλλαγή. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις δράσεις των επόμενων ημερών.

«Μικρές Σκηνές Καθημερινής Βίας ΙΙ» από την Ακτιβιστική Ομάδα ΘτΚ

Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2014 στις 8:30 μμ.
Παράσταση Θεάτρου Φόρουμ και συζήτηση με την Μπάρμπαρα Σάντος, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο, Ναυαρίνου & Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια

Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση: Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου, Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, Πάρκο Ναυαρίνου

«Όχι στον ρατσισμό από την κούνια» από την Ομάδα Αφρικανών Γυναικών

Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014 στις 8:30 μμ.
Παράσταση Θεάτρου Φόρουμ και συζήτηση με την Μπάρμπαρα Σάντος, στο Ευτοπικό Εργαστήρι, Λεωνίδου 62 κι Θερμοπυλών, Κεραμεικός .

Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση: Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου, Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, Ευτοπικό Εργαστήρι.

 Leave a Reply

(required)

(required)