Jan 172017
 

Επιστροφή από την  Κύπρο όπου πραγματοποιήθηκε επιμόρφωση των Υποστηρικτών του Προγράμματος Υποστήριξης Επαγγελματικής Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Δύο γεμάτες μέρες με εντατική προσωπική και ομαδική δουλειά της ομάδας. Προθυμία για εξερεύνηση και συζήτηση, ανακουφιστική η ικανότητα της ομάδας να αναρωτηθεί για αυτά που θεωρεί δεδομένα.

Στο ερώτημα του κλεισίματος ‘πως φεύγεις από εδώ σήμερα;’ η ομάδα απάντησε: με την ανάγκη να ξανασυναντηθούμε… πιο γεμάτη… ενισχυμένη… κρατάω τη φράση ‘να πηγαίνω στο σχολείο σα να είναι το σόι μου!’… προβληματισμένη, πήρα πολλά – δεν είμαι σίγουρη πόσο εύκολα μπορώ να τα εφαρμόσω… πιο υποψιασμένη… με ευγνωμοσύνη… με χαρά που το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο επενδύει σε εμάς… τεκμηριώθηκαν πράγματα… επιβεβαιώθηκαν προσδοκίες… με όφελος!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Παυλίνα Χατζηθεοδούλου, Προϊσταμένη του Τομέα Επιμόρφωσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη και σε όλη την ομάδα των στελεχών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για την ουσιαστική δουλειά που κάναμε μαζί.

Ένα κλικ εδώ για φωτογραφίες από την επιμόρφωση.