Mar 282013
 

perama 2

Ολοκληρώθηκε άλλη μια χρονιά επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος. Μαζί με τη Λένα Ασλανίδου, κάναμε πέντε συναντήσεις και εστιάσαμε σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία μέσα στο σχολείο και σε τρόπους παρέμβασης σε δύσκολες στιγμές ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και παιδιά ή ανάμεσα σε μαθητές.

Στην τελευταία συνάντηση ζωγραφίσαμε το ‘κοινωνικό παντοπωλείο δεξιοτήτων του σχολείου’, όπου κάθε εκπαιδευτικός έβαλε την εργαλειοθήκη του, τις δεξιότητες αυτές που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μάθησης και συνεργασίας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

perama 1

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βασιλεία Δηλαβέρη, διευθύντρια του σχολείου, και σε όλη την ομάδα των δασκάλων για τη συνεργασία μας αυτούς τους μήνες!

perama 3

 

  One Response to “Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος…”

  1. Όταν είσαι δάσκαλος ένα πράγμα που μαθαίνεις από την αρχή της καριέρας σου είναι ότι η γνώση συνεχώς ανανεώνεται και προχωρά. Αν λοιπόν θέλεις να είσαι “μέσα στα πράγματα” χρειάζεσαι Στήριξη και Επιμόρφωση.
    Στο σχολείο μας έχουμε την τύχη να δουλεύουμε μια ομάδα από πολύ ικανούς εκπαιδευτικούς, αλλά πάνω από όλα “Συναδέλφους” που ο ένας στηρίζει τον άλλο. Είμαστε μια Ομάδα και αυτό φαίνεται σε κάθε μας εκδήλωση.
    Σε αυτή την προσπάθειά μας, έχουμε επίσης την στήριξη δύο πολύ καλών και αγαπητών μας φίλων και συνεργατών, από το Process Work Greece, της Αλεξάνδρας Βασιλείου (διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας) και της Λένας Ασλανίδου (Κοινωνική Λειτουργός).
    Εμείς τις ευχαριστούμε που και φέτος, τελείως αφιλοκερδώς, μας άκουσαν μας στήριξαν και μας έδειξαν αγάπη και σεβασμό για το έργο που επιτελούμε.
    Σας ευχαριστούμε Αλεξάνδρα και Λένα και ελπίζουμε να σας έχουμε και του χρόνου κοντά μας!!!

 Leave a Reply

(required)

(required)