Jan 182012
 

Ροή ή //ρύσις, ρους, ρεύμα (επί θαλάσσης ή ποταμών) //η των πραγμάτων τροπή, φορά, μεταβολή//(μτφ) λόγος εμπνευσμένος-(φιλοσ.)μεταβολή, κίνησης.

Ο Εναλλακτικός Χώρος Συμβουλευτικής ‘Ροή’ άνοιξε τις πόρτες του. Η Αναστασία Καρούμπα και η Έλλη Κυπριώτη έφτιαξαν ένα χώρο με μεράκι και ανθρωπιά. Η περιγραφή του από την ιστοσελίδα τους:

Η “Ροή” ιδρύθηκε φέρνοντας κοντά συμβούλους διαφορετικών κατευθύνσεων με παράλληλες ως τώρα διαδρομές στους χώρους της συμβουλευτικής. Αφετηρία μας είναι η πεποίθηση ότι μέσα από τη συμβουλευτική δίνεται στο άτομο η δυνατότητα να διαγράψει τη δική του προσωπική, δημιουργική πορεία.

Προσδοκία μας είναι, ο Εναλλακτικός Χώρος Συμβουλευτικής “Ροή” να αποτελεί ένα «πεδίο συνεύρεσης» των διαφορετικών θεραπευτικών προσεγγίσεων που συνυπάρχουν αρμονικά και συνθετικά. Η επιστημονική μας ομάδα, αξιολογεί και συνθέτει με έναν εναλλακτικό τρόπο τις διαφορετικές οπτικές, με σκοπό την υπεύθυνη ανταπόκριση μας, στις εκάστοτε ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Στη “Ροή” μέσα από τις δράσεις μας προσφέρεται ένα εναλλακτικό μενού επιλογών, με πολλαπλούς τρόπους ενδυνάμωσης των ανθρώπων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του χώρου…

 Leave a Reply

(required)

(required)