Sep 072012
 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

καθώς εντείνεται η ανατροπή των δεδομένων στις ζωές μας, ψάχνουμε τρόπους να υπάρχουμε προσωπικά και επαγγελματικά μέσα στην σημερινή κοινωνική και πολιτική κατάσταση. Πιστεύουμε ότι η προσωπική και συλλογική επίγνωση είναι απαραίτητη για την κοινωνική αλλαγή.

Παρ’ όλη την έγνοια για την οικονομική μας επιβίωση, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την οικονομική πολιτική μας, πιστεύοντας ότι ένας τρόπος αντίδρασης στην παρούσα κατάσταση είναι η προσφορά και η μοιρασιά στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός. Έτσι, για τις περισσότερες δραστηριότητες της φετινής χρονιάς το κόστος είναι ενδεικτικό. Ο καθένας θα πληρώσει βάσει της οικονομικής του δυνατότητας.

Οι δραστηριότητες εστιάζονται σε επιμορφωτικά σεμινάρια απευθυνόμενα σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη συνεχή προσωπική ανάπτυξη και επιμόρφωση τους.

Συνεχίζονται επίσης οι Διεργασίες Ομάδας της Παρασκευής, ανοιχτές σε όποιον και όποια επιθυμεί την διερεύνηση όλων όσων συμβαίνουν γύρω μας αυτόν το καιρό.

Την περσινή χρονιά οργανώσαμε μαζί με μια ομάδα εθελοντών από την κοινότητα του Process Work δυο δημόσιες συζητήσεις (Ανοιχτά Φόρουμ) για να δημιουργήσουμε χώρο για συνδιαλλαγή γύρω από τις δραστικές αλλαγές που συμβαίνουν στην Ελλάδα και παγκόσμια. Και φέτος, θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Καλό φθινόπωρο ευχόμαστε σε όλους και όλες και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση,

Λένα Ασλανίδου, MPW

Αλεξάνδρα Βασιλείου, PhD

Λίλη Βασιλείου, PhD

www.processwork.gr

Ένα κλικ εδώ για την αφίσα με πληροφορίες για τις δραστηριότητες της χρονιάς…

Ένα κλικ εδώ για αναλυτικές πληροφορίες…

 Leave a Reply

(required)

(required)