Mar 082021
 

Διαδικτυακό σεμινάριο με τους Mindell με μετάφραση στα Ελληνικά – 24 Απριλίου 2021, 5 μμ – 8 μμ & 9 μμ – 12 (μεσάνυχτα)

Πως Μπορεί ο Φόβος για την Ασθένεια και το Θάνατο να Βοηθήσει Εμάς, τις Χώρες μας και τον Πλανήτη μας

με τους Drs. Amy & Arny Mindell
Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 @ 5 μμ – 8 μμ και 9.00 μμ – 12 (μεσάνυχτα) 
στην πλατφόρμα ZOOM

ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΣΕ 180 ΧΡΟΝΙΑ! 

Ο πλανήτης μας χρειάζεται τη βοήθειά σας! Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το διαδικτυακό σεμινάριο, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, διάρκειας 6 ωρών στο οποίο θα δείξουμε:

Νέες μεθόδους του Processwork για να δουλέψουμε και να ενσωματώσουμε:

  • Σωματικά Προβλήματα 
  • Φόβους θανάτου
  • Προβλήματα Σχέσεων

Η βασική μας θέση είναι ότι:

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για να μας Αφυπνήσει στο Διαχρονικό Εαυτό μας και στη Δύναμη που Έχουμε για να Αλλάξουμε τον Κόσμο

Το σεμινάριο θα περιέχει σύντομες εισαγωγικές ομιλίες, επιδείξεις ασκήσεων και βιωματικές ασκήσεις. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα δημιουργηθεί χώρος για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Μέρος Ι: Πως τα χειρότερα σωματικά μας συμπτώματα και οι φόβοι θανάτου αποκαλύπτουν τις προσωπικές και κοσμικές μας δυνάμεις

Μέρος II: Πως η δουλειά με τις σχέσεις η οποία ενσωματώνει τον θάνατο δημιουργεί έναν πιο συναρπαστικό και καλύτερο κόσμο.

Κόστος

Επιλέξτε τιμή ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα.

  1. Κανονική τιμή: $180
  2. Μειωμένη τιμή: $90
  3. Πλήρωσε Αυτό Που Μπορείς: Πληρώστε το ποσόν που μπορείτε, δεδομένης της οικονομικής σας κατάστασης

Που & Πως

Συμμετέχετε ζωντανά στο διαδικτυακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας του ZOOM 

ή/και 

Δείτε το βίντεο του σεμιναρίου*, το οποίο θα ανεβάσουμε στο διαδύκτιο μετά το σεμινάριο και θα είναι διαθέσιμο για 10 μέρες.

*Σημείωση: Το βίντεο θα περιλαμβάνει μόνο το Αγγλικό κανάλι του ήχου και όχι το κανάλι του ήχου με την Ελληνική μετάφραση. 

Εγγραφές & Πληρωμή

Για εγγραφή

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ: https://tinyurl.com/MindellsApril24

Για πληρωμή

Εάν έχετε λογαριασμό PayPal, κάντε κλικ για να πληρώσετε εδώ: paypal.me/MindellsSeminar

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, στείλτε email στη Λίλη στο mindellseminar@gmail.com, αναφέροντάς την τιμή που επιλέγετε βάση των οικονομικών σας. Η Λίλη, θα σας στείλει ένα σύνδεσμο σε μια PayPal πρόσκληση πληρωμής, στην οποία μπορείτε να κάνετε κλικ για να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal.

Επικοινωνία

Λίλη Βασιλείου – mindellseminar@gmail.com

Ιστοσελίδα Σεμιναρίου
https://tinyurl.com/ProcessWork2021 (στα Αγγλικά)

Amy & Arny Mindell

 Η Amy και ο Arny έχουν εργαστεί και διδάξει σε πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων και των Ηνωμένων Εθνών. Συχνά είναι ομιλητές σε διεθνή συνέδρια για την ψυχοθεραπεία, την ψυχολογία, τη φυσική, τις επιχειρήσεις, τις οργανωτικές αλλαγές και τις συγκρούσεις και έχουν συμμετάσχει σε εκπομπές σε τοπικό και διεθνές ραδιόφωνο και τηλεόραση σε πολλές χώρες.

Η Amy είναι και καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και συγγραφέας. Εχει αναπτύξει το Process Work στους τομείς της κίνησης, της εποπτείας, της δουλειάς με το κώμα και της δημιουργικότητας. Το νεότερο βιβλίο της είναι “Το Ιδιαίτερό σου Στυλ ως Συντονίστρια”.

Ο Arny είναι γνωστός για την ανάπτυξη της έννοιας του “Dreambody” και την εξέλιξή της στην προσέγγισης του “Process Work” (Process Oriented Psychology). Έχει γράψει 23 βιβλία, ανάμεσα τους το Μέσα στη Φωτιά (Sitting in the Fire), το The Deep Democracy of Open Forums, Conflict, το Phases and Solutions και το πιο πρόσφατο βιβλίο του, The Leader’s 2nd Training: For Your Life and Our World.

Ο Arny και η Amy ζουν μέρος του χρόνου στο Πόρτλαντ Όρεγκον, όπου έχουν τα ιδιωτικά τους γραφεία και κάνουν μαθήματα στο Processwork Institute μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους τους. Τον υπόλοιπο χρόνο, ζουν στην ακτή του Όρεγκον όπου δουλεύουν, κάνουν σεμινάρια και παρακολουθούν τις φάλαινες. Είναι παθιασμένοι ερευνητές και λατρεύουν το σκι, το τρέξιμο και την πεζοπορία.

Για περισσότερα σχετικά με αυτούς ανατρέξτε στη διεύθυνση:

https://www.aamindell.net/about- amy-and-arny

Για τα βιβλία τους ανατρέξτε στη διεύθυνση:  https://www.aamindell.net/books