Mar 252007
 

πηγή κειμένων: www.sportime.gr

Μικρά-μικρά από το Καραϊσκάκη
24/3/2007 22:38
Γράφει από το Καραϊσκάκη ο Δημοσθένης Χριστόπουλος.

  • Συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών, που πετούν καθίσματα.
  • Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Τουρκίας με τον ελληνικό πάγκο να προσπαθεί να ηρεμήσει τους φιλάθλους.
  • Στον ελληνικό ύμνο μια τεράστια ελληνική σημαία κάλυψε το ένα πέταλο. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου έγινε παράκληση στον κόσμο να υποδεχθεί με ευγένεια τους αντιπάλους, για να απαντήσουν οι φίλαθλοι με γιουχαΐσματα.
  • Στο ένα πέταλο εμφανίστηκε ένα μεγάλο πανό σε μορφή φανέλας
  • Σύσσωμο το γήπεδο χορεύει σε ρυθμούς συρτάκι, ενώ σημαίες ανεμίζουν στις κερκίδες. Υπάρχουν και δύο μεγάλες σημαίες, μία σε κάθε πέταλο.
  • Στις 20:49 έκανε την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο η Εθνική ομάδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Λίγη ώρα νωρίτερα στις 20:40 βγήκε για προθέρμανση η αντίστοιχη της Τουρκίας και όπως ήταν αναμενόμενο αποδοκιμάστηκε.
  • Την ίδια ώρα με τους Τούρκους βγήκαν ο Νικοπολίδης με τον Χαλκιά, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.
  • Τα βίντεο γουόλ του γηπέδου δείχνουν τα ματς της Εθνικής από το Ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας. Πανηγυρίστηκε έξαλλα –για μια ακόμη φορά- το γκολ του Χαριστέα στον τελικό με τους Πορτογάλους.
  • Μια ώρα πριν την αναμέτρηση γύρω από τους δρόμους του γηπέδου περί τα δέκα άτομα ντυμένοι τσολιάδες είχαν διακόψει την κυκλοφορία και φώναζαν συνθήματα υπέρ της ελληνικής ομάδας.

πηγή κειμένων: www.sportime.gr

1-4 και “χάκινγκ”
25/3/2007 12:38

Δεν είναι μόνο το χθεσινό “χουνέρι” του Καραϊσκάκη, ούτε και η ντροπή που νιώσαμε με το ευρύ και απόλυτα δίκαιο 1-4 από τους Τούρκους, έπρεπε να δεχτούμε και τρίτο χτύπημα. Αυτή την φορά μας ήρθε από τον μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

Όσοι έκαναν το “λάθος” να επισκεφτούν χθες το βράδυ, τον επίσημο δικτυακό τόπο (site) της ΕΠΟ για να δουν στοιχεία του αγώνα μας με την Τουρκία, βρέθηκαν μπροστά σε μία κακόγουστη έκπληξη. Τούρκοι χάκερς εισέβαλαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τοποθετώντας την φωτογραφία που βλέπετε δεξιά σας. “Χέι Έλληνες, μην μιλάτε”, και το παιδάκι με το δάκτυλο μπροστά στο στόμα κάνωντας την γνωστή χειρονομία. Η αλήθεια είναι πως χθες δώσαμε δυστυχώς πολλά δικαιώματα σε όλα τα επίπεδα.


 Leave a Reply

(required)

(required)