Dec 022015
 

volunteers

Βιωματικό σεμινάριο ενδυνάμωσης εθελοντών από τη ομάδα του Processwork Hub

Το τρίτο βιωματικό και επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εθελοντές ή υποψήφιους εθελοντές, οι οποίοι επιθυμούν, με την προσφορά της εργασίας τους, να υποστηρίξουν ενέργειες που υλοποιούνται από Μη Κυβερνητικές/Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών παραμονής των προσφύγων, είτε στα νησιά υποδοχής τους είτε σε δομές όπου φιλοξενούνται στα αστικά και μη κέντρα.

Σε αυτό το σεμινάριο δίνεται έμφαση στην προετοιμασία των εθελοντών, εξερευνώντας το όραμα που τους παρακινεί να εργαστούν ως εθελοντές, την αντίληψη του ρόλου του εθελοντή, τις προσδοκίες που γεννιούνται από τη συμμετοχή σε μια εθελοντική ομάδα, καθώς και πιθανές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Το Volunteer4Greece σε συνεργασία με την ομάδα του Processwork Hub, έχουμε ήδη πραγματοποιήσει δύο σεμινάρια, στα οποία έλαβαν μέρος εθελοντές από διάφορες οργανώσεις, αλλά και άτομα που έχουν το ενδιαφέρον να προσφέρουν την εθελοντική τους εργασία σε μία οργάνωση, αλλά δεν έχουν ακόμη ενταχθεί σε αυτή. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη Φόρμα δήλωσης συμμετοχής και να τη στείλετε στο info@volunteer4greece.gr.