Dec 072017
 

Τις επόμενες μέρες πραγματοποιείται το Συμπόσιο για τη Συστημική Καταξιωτική Προσέγγιση “The Appreciative Way: Δημιουργώντας μαζί τον καταξιωτικό τρόπο ζωής και πρακτικής για το μέλλον” (8∗, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017.

Αναφέρουν οι οργανωτές:

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί τις προυποθέσεις για έναν διεπιστημονικό – διεπαγγελματικό διάλογο με κεντρικό θέμα τον καταξιωτικό τρόπο ως στάση ζωής στη δουλειά με τον άνθρωπο και τις ομάδες του και ως μεθοδολογία δράσης στο ευρύτερο πλαίσιο της συστημικής προσέγγισης, σε διαφορετικά πλαίσια και μέσα από διαφορετικούς ρόλους.

Το συμπόσιο θα έχει διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα, όσοι συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα, αφ ενός να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην προσέγγιση και τις εφαρμογές της, και αφετέρου να συμβάλλουν ενεργητικά στη διαμόρφωση ενός κοινού ονείρου για την εξέλιξη της συστημικής καταξιωτικής προσέγγισης και των εφαρμογών της στην Ελλάδα.

Οργανώνεται από το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας, την iDealogy Συστημική Καταξιωτική Συμβουλευτική Οργάνωσης & Στρατηγικής και το Αθηναΐκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α).

Το Συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα και τη διαχείριση του μη κερδοσκοπικού Επιστημονικού Σωματείου “Ελληνική Εταιρεία Συστημικής – Οικογενειακής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ)”.
Υλοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Παλλήνης και την ευγενική φιλοξενία του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Είναι αφιερωμένο στους Peter Lang και Elspeth McAdam, δασκάλους του καταξιωτικού τρόπου.

Με χαρά καλωσορίζουμε την ενεργητική σας συμμετοχή σε αυτόν τον διάλογο που ελπίζουμε να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμος για όλους.

Εκ μέρους της ομάδας οργάνωσης
Σμάρω Μάρκου, Κέντρο Συστημικής Θεραπείας
Νίκος Τζάνος, iDealogy Συστημική Καταξιωτική Συμβουλευτική Οργάνωσης και Στρατηγικής
Μίνα Πολέμη – Τοδούλου, Αθηναΐκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ)

Η Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου αποτελεί ξεχωριστή ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με τη Συστημική Καταξιωτική Προσέγγιση, με ομιλία της κ. Elspeth McAdam (χωρίς οικονομική επιβάρυνση, με σειρά προτεραιότητας – απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν έχουν προηγούμενη γνωριμία με την προσέγγιση – για δηλώσεις δείτε το συνημμένο πρόγραμμα της Παρασκευής)

Ένα κλικ εδώ για τη Δήλωση Συμμετοχής

Ανακοίνωση Συμποσίου

Πρόγραμμα ανοιχτής συνάντησης γνωριμίας Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα Διήμερου Συμποσίου 9 και 10 Δεκεμβρίου

Εργαστήρια – Παρουσιάσεις

Φορείς Διοργάνωσης και Αιγίδα Συμποσίου

Επιστημονική Ομάδα Δημιουργίας και Οργάνωσης

Βιογραφικά Σημειώματα Peter Lang και Elspeth McAdam

Αφίσα

Οδηγίες Πρόσβασης στο 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης