Mar 182014
 

group photo(Λένα, Ελισάβετ, Πόλυ, Βαγγέλης, Κατερίνα, Κώστας, Αγγέλα, Αλεξάνδρα)

Η ‘Αυλή του Κόσμου’ είναι το Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών στη Δυτική Αττική, του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου. Έχει έδρα το Περιστέρι και λειτουργεί από τις αρχές του 2008 ως μονάδα ημερήσιας θεραπευτικής φροντίδας και ενίσχυσης της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης εφήβων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος ηλικίας 12-18 ετών.

Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας τον Οκτώβριο του 2013. Η Λένα Ασλανίδου και η Αλεξάνδρα Βασιλείου, συντονίζουν μηνιαίες συναντήσεις εποπτείας, με στόχο την διαχείριση θεμάτων συνεργασίας και δυναμικών της ομάδας. Σε αυτές τις συναντήσεις η ομάδα επαγγελματιών του Κέντρου έχει την ευκαιρία, μέσα από βιωματική δουλεία και διεργασία ομάδας, να εξερευνήσει προκλήσεις που αναδύονται στη συνεργασία μέσα στη διεπιστημονική ομάδα, θέματα συγκρούσεων ή δυσκολιών στην λειτουργία της ομάδας και στις σχέσεις με τους εξυπηρετούμενους και τις οικογένειες τους, τη σύνδεση των θεμάτων που απασχολούν την διεπιστημονική ομάδα με το ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργεί ο φορέας, καθώς και δεξιότητες πρόληψης και αντιμετώπισης της επαγγελματικής εξουθένωσης.

Όμορφες και πλούσιες οι Τρίτες στο Περιστέρι. Σήμερα, η ομάδα έβγαλε και οικογενειακή φωτογραφία. Από τη φωτογραφία λείπουν ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος – θα φροντίσουμε για άλλη μια όταν είναι κι αυτοί παρόντες!

Κι επειδή όλοι έχουμε ένα παιδί μέσα μας, βγάλαμε και μια φωτογραφία ….’αφήνουμε το στήσιμο και κάνουμε ό,τι θέλουμε!’

group photo 1

 

 Leave a Reply

(required)

(required)