Nov 132014
 

cr

Επίλυση Συγκρούσεων
Λένα Ασλανίδου, MPW
Αλεξάνδρα Βασιλείου, PhD

6-7 Δεκέμβριου 2014

Οι συγκρούσεις μας προσκαλούν να δουλέψουμε πάνω στις διαφορές μας και να πάμε βαθύτερα στις διαπροσωπικές και ομαδικές σχέσεις.

Οι περισσότεροι και οι περισσότερες από εμάς διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από ανθρώπους και ομάδες με τις οποίες συγκρουόμαστε, πιστεύοντας ότι είναι διαφορετικοί και ότι διαφωνούμε με τα πιστεύω τους και τις πρακτικές τους. Όμως αν κοιτάξουμε προσεκτικότερα τον ‘ενοχλητικό άλλο’ θα δούμε ότι δεν βρίσκεται τόσο μακριά. Αν προσεγγίσουμε την ουσία του, πολύ συχνά θα ανακαλύψουμε ότι εκεί υπάρχουν ενέργειες και συμπεριφορές που χρειάζεται να ενσωματώσουμε στη ζωή μας με μεγαλύτερη συνειδητότητα.

Η ικανότητα μας να επιλύουμε συγκρούσεις και θέματα ποικιλομορφίας εξαρτάται εν μέρει από την ικανότητα μας να επεξεργαζόμαστε τις συγκρούσεις αυτές εσωτερικά. Όταν αποκτήσουμε μια πιο φιλόξενη στάση προς την εσωτερική μας ποικιλομορφία, τότε μπορούμε να δουλέψουμε πιο αποτελεσματικά με τις συγκρούσεις που εμφανίζονται στις σχέσεις και τις ομάδες μας.

Διαδικαστικά 

Τόπος: Γιαννάρου 17, Άλιμος (1η Στάση Καλαμακίου, στάση τραμ “Πικροδάφνη”)
Ώρες: Σάββατο 10 – 5, Κυριακή 10 – 2
Κόστος: 140 €. Αναγνωρίζοντας ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει με διαφορετικό τρόπο τον καθένα και την καθεμιά, το κόστος συμμετοχής είναι ενδεικτικό. Η καθεμιά και ο καθένας θα πληρώσει με βάση την οικονομική του δυνατότητα.
Εγγραφή: Για να κλείσετε θέση στείλτε τη Δήλωση Συμμετοχής με φαξ στο 210 9848 912912 ή με εμαιλ στη διεύθυνση processworkhub@gmail.com.

Ένα κλικ εδώ για τη δήλωση συμμετοχής.

 Leave a Reply

(required)

(required)