Sep 012020
 
ένα κλικ στην εικόνα για να δεις την αφίσα σε αρχείο pdf

Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι,

Η αυξανόμενη αβεβαιότητα στον πλανήτη μας που δημιουργείται από την πανδημία του covid-19 και των συνεπειών της στις ζωές μας, την κλιμακούμενη κλιματική κατάσταση ανάγκης, αλλά και την κορύφωση των κοινωνικών εντάσεων που προκαλούνται από τις κοινωνικές ανισότητες και κατάφορες αδικίες που βιώνουν περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες, φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα. 

Οι καιροί απαιτούν από εμάς αφύπνιση, προσωπική αλλαγή και δράση, αλλά και γείωση σε κάτι που μας οδηγεί, που δίνει μια ευρύτερη οπτική, που νοηματοδοτεί. Για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του τόπου και του πλανήτη μας απαιτείται επίγνωση και ενσυναίσθηση, αλλά και συνειδητή προσπάθεια για να δημιουργούμε και διατηρούμε ζωντανές, ανθεκτικές και βιώσιμες κοινότητες.

Συνεχίζουμε και φέτος να επικεντρώνουμε σε επαγγελματική επιμόρφωση στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης, καθώς και σε δράσεις στην κοινότητα, όπως ανοιχτές διεργασίες ομάδας και ανοιχτά φόρουμ, εποπτεία και επαγγελματική επιμόρφωση εργαζόμενων σε Μ.Κ.Ο., οργανισμούς και εθελοντές σε δομές αλληλεγγύης. Συνεχίζουμε επίσης τις συνεργασίες μας με φορείς εκπαίδευσης στο Processwork και άλλους φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης στο εξωτερικό, καθώς και με το διεθνές δίκτυο συνεργατών του Go Deep project.

Την φετινή χρονιά μαζί με τις άλλες δραστηριότητες έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τον Arny και την Amy Mindell, πολύτιμους δασκάλους και συνεργάτες σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο.

Καλώς να βρεθούμε στις δραστηριότητες του Processwork Hub!

Με εκτίμηση,

Λένα Ασλανίδου, Αλεξάνδρα Βασιλείου, Λίλη Βασιλείου