May 072010
 

… και πάνω που λέγαμε με φίλους και φίλες να κινητοποιθούμε και να φτιάξουμε ένα site με ανταλλακτικές υπηρεσίες, μού ήρθε μια κοινοποίηση από την ΤΛ. Μια σκέψη ήταν να το ονομάσουμε “Μία Σου και Μία Μου”, θέλοντας να παίξουμε με αυτήν την καταπιεστική έννοια οτι η αξία μετριέται με χρήμα. Ευπρόσδεκτο που μας πρόλαβαν άλλοι, με όνομα για το site: “Λόγω Τιμής”.

Η ανακοίνωση τους:

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την ίδρυση διαδικτυακού συνδέσμου με σκοπό την άμοιβαία ανταλλαγή προιόντων και υπηρεσιών χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος, υπό την ονομασία “Λόγω Τιμής”, http://www.logo-timis.gr.

Ο κάθε άνθρωπος έχει αξία που δεν τιμάται νομισματικά. Η υπέρτατη τιμή ενός ανθρώπου είναι η Τιμή του. Η υπέρτατη έκφραση της Τιμής του είναι ο Λόγος του.
Ο βασικός σκοπός της ίδρυσης του συνδέσμου είναι η αναβάθμιση αυτών των αξιών της Τιμής και του Λόγου του ανθρώπου και η υπηρεσία τους στην ανθρώπινη επιβίωση και εξέλιξη.

Κανείς δεν πρέπει να αρρωστήσει σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά ή πνευματικά εξαιτίας της νομισματικής κρίσης.
Κανείς δεν πρέπει να στερηθεί των βασικών αναγκών επιβίωσης.
Κανείς δεν πρέπει να αισθανθεί μόνος, αβοήθητος και απαξιωμένος.
Αντιθέτως κάθε ένας δύναται να αναβαθμίσει την ζωή του και την υπόστασή του, υπό συνθήκες κρίσης. Νομοτελειακά, η σωστή διαχείριση ενός οξέος περιστατικού, θεραπεύει μία χρόνια προδιάθεση.

Μία από τις μεγαλύτερες αξίες του ανθρώπου είναι ο Λόγος της Τιμής του. Ο σύνδεσμος αυτός συνδέει τους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν σε αυτή την αξία.

Άνθρωποι συναντούνται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο μέσω των βιογραφικών τους, και ανταλάσσουν αμοιβαία υπηρεσίες και προιόντα, με προσωπική συνεννόηση.
Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από μία εξαιρετική νομική υπηρεσία.

Αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια.
Είναι μία επένδυση που την οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση και αγάπη
Σπύρος Κυβέλλος Ιατρός Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Με ένα κλικ εδώ, πας στο site και βάζεις στοιχεία επικοινωνίας για τη συνέχεια! Καλή αρχή ευχόμαστε κι εμείς!

  One Response to “Λόγω Τιμής….”

  1. Πραγματικά πολύ αισιόδοξα πράγματα.

 Leave a Reply

(required)

(required)