Nov 052015
 

nov 4 group

Η Volunteer 4 Greece σε συνεργασία με το Processwork Hub οργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για εθελοντές και εθελόντριες  που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε δομές υποδοχής προσφύγων.

Χθες το απόγευμα συναντήθηκε η πρώτη ομάδα εθελοντών. Εξερευνήσαμε το όραμα που μας παρακινεί να εργαστούμε ως εθελοντές, την αντίληψη του ρόλου μας, τις προσδοκίες μας από τη συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών, καθώς και πιθανές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Γεμάτο τρίωρο, ενεργή η συμμετοχή της ομάδας. Μοιραστήκαμε, αναρωτηθήκαμε, συνδεθήκαμε.

Ευχαριστούμε την ομάδα εθελοντριών που συμμετείχε με αυθεντικότητα κι εμπιστοσύνη στην ομάδα. Επίσης την Λένα Παναγιωταρέα και Βάλια Σαββίδου από την Volunteer 4 Greece που οργάνωσαν και στήριξαν την επιμόρφωση.

Στην ομάδα επιμορφωτών του Processwork Hub συμμετέχουν οι Λένα Ασλανίδου, Αλεξάνδρα Βασιλείου, Λίλη Βασιλείου, Ιωάννα Βελαλή και Νάνσυ Παπαθανασίου.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/11, 18.00 – 21.00 στο Processwork Hub (Γιαννάρου 17, Καλαμάκι – στάση τραμ ‘Πικροδάφνη’).

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Volunteer 4 Greece στο 210 811 5398 ή στο email info@volunteer4greece.gr (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).