Sep 082018
 

Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι,

Καλώς να βρεθούμε στις δραστηριότητες του Processwork Hub!

Συνεχίζουμε και φέτος να επικεντρώνουμε σε επαγγελματική επιμόρφωση στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης, καθώς και σε δράσεις στην κοινότητα, όπως ανοιχτές διεργασίες ομάδας και ανοιχτά φόρουμ, εποπτεία και επαγγελματική επιμόρφωση εργαζόμενων σε Μ.Κ.Ο., οργανισμούς και εθελοντές σε δομές αλληλεγγύης.

Οι επιμορφωτικές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν το Τρίτο Έτος Εκπαίδευσης στο Processwork, τις ομάδες Επαγγελματικής Εποπτείας, την επιμόρφωση στις Βασικές Αρχές Διεργασίας Ομάδας (Β.Α.Δ.Ο. Ι, Β.Α.Δ.Ο. ΙΙ, Β.Α.Δ.Ο. ΙΙΙ), τα προγράμματα Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών και Ενδυνάμωση Ηγεσίας, καθώς και συνεργασίες μας με φορείς εκπαίδευσης στο Processwork και άλλους φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης στο εξωτερικό.

Την φετινή χρονιά εισαγάγουμε τέταρτο κύκλο Β.Α.Δ.Ο., με την διεργασία ομάδας ανοικτή σε όλους τους συμμετέχοντες όλων των Β.Α.Δ.Ο. και του Εκπαιδευτικού στο Processwork, καθώς και δύο επιμορφωτκά σεμινάρια, το ένα ανοικτό για όσες κι όσους ενδιαφέρονται για ένα τριήμερο σεμινάριο εκτός Αθηνών επικεντρωμένο στην πρόσβαση μιας βαθύτερης αίσθησης εαυτού που μπορεί να διευκολύνει τις πολωμένες σχέσες και το άλλο για όσες κι όσους δουλεύουν σε οργανισμούς που παρέχουν υπηρεσίες σε πρόσφυγες και μετανάστες και νιώθουν την ανάγκη φροντίδας του εαυτού τους.

Ελπίδα μας είναι ότι η μετατόπιση συνειδητότητας που χρειαζόμαστε ως ανθρωπότητα γίνεται μη γραμμικά! Μπορεί η δικιά μας αφύπνιση κι επίγνωση να είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Καλή μας χρονιά!

Με εκτίμηση,

Λένα Ασλανίδου
Αλεξάνδρα Βασιλείου
Λίλη Βασιλείου