Oct 032021
 

Ανακοινώνοντας τις δραστηριότητες του Processwork Hub για την περίοδο 2021-2022, είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα την ανακοίνωση για τις Ανοιχτές Διεργασίες Ομάδας. Τώρα που ξεκαθάρισε η εικόνα με τις συνθήκες της πανδημίας είμαστε σε θέση να τις ανακοινώσουμε!

“Βαθιά Δημοκρατία είναι η αίσθηση ότι ο κόσμος είναι εδώ για να μας βοηθήσει να γίνουμε ολόκληροι και ότι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον κόσμο να γίνει ολόκληρος” — Arnold Mindell

Οι Ανοιχτές Διεργασίες Ομάδας στηρίζονται σε μια συναισθηματική στάση “Βαθιάς Δημοκρατίας” και είναι ανοιχτές σε όσα άτομα επιθυμούν να εξερευνήσουν θέματα και προβλήματα που αφορούν την ζωή μας, ως κοινωνικά και πολιτικά άτομα, στα πλαίσια της ομάδας. Οι συναντήσεις αυτές είναι χωρίς οικονομικό κόστος.

Καθώς η συνθήκη γύρω από τη νόσο covid19 συνεχίζει να απαιτεί μέτρα προφύλαξης, δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε δια ζώσης συναντήσεις. Το διαδίκτυο και η πλατφόρμα Zoom παραμένουν οι μόνες μας λύσεις για να διατηρήσουμε μια αίσθηση κοινότητας, να εξερευνήσουμε θέματα που μας αφορούν, να καταλάβουμε σε μεγαλύτερο βάθος τις δυναμικές που επηρεάζουν τη ζωή μας ως κοινωνικά όντα.

Πορευόμαστε λοιπόν με αυτήν τη νέα κανονικότητα και ανακοινώνουμε τις ακόλουθες διαδικτυακές συναντήσεις:

Παρασκευή 15/10/21 @ 7.00 – 9.30 μ.μ. (πλατφόρμα Zoom)

Παρασκευή 4/2/22 @ 7.00 – 9.30 μ.μ. (πλατφόρμα Zoom)

Παρασκευή 8/4/22 @ 7.00 – 9.30 μ.μ. (πλατφόρμα Zoom)

Παρασκευή 27/5/22 @ 7.00 – 9.30 μ.μ. (πλατφόρμα Zoom)

Ομάδα συντονιστριών: Λένα Ασλανίδου, Αλεξάνδρα Βασιλείου, Λίλη Βασιλείου, Ιωάννα Βελαλή, Βασιλική Κατριβάνου, Βενετία Μπουρονίκου.

Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις, συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί. Προσοχή, διαφορετική φόρμα συμμετοχής για κάθε συνάντηση! Την ημέρα της κάθε συνάντησης, θα σου αποσταλεί email με το απαραίτητο zoom link της συνάντησης.

Ένα κλικ εδώ για την φόρμα εγγραφής για τη συνάντηση 15/10/21

Ένα κλικ εδώ για την φόρμα εγγραφής για τη συνάντηση 4/2/22

Ένα κλικ εδώ για την φόρμα εγγραφής για τη συνάντηση 8/4/22

Ένα κλικ εδώ για την φόρμα εγγραφής για τη συνάντηση 27/5/22

Καλή μας διαδικτυακή αντάμωση!