english

Επιμορφώσεις

Ανακάλυψε & Ακολούθα Αυτό Που το Σύμπαν Που Ονειρεύεται Θέλει από Εσένα, Εξερευνώντας Δυνατές Εμπειρίες που Είχες Νωρίς στην Ζωή Σου

με τους Drs.Amy και Arny Mindell

Σάββατο 8 Οκτωβρίου, 2022
(παρακολουθήστε ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom ή δείτε το βίντεο στα Αγγλικά)
Δια ζώσης στο Zoom στα Αγγλικά με μετάφραση στα Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πολωνέζικα, Πορτογαλέζικα, Ρώσικα, Σλοβάκικα και Ουκρανικά.
Στο σεμινάριο αυτό θα υπάρξουν σύντομες θεωρητικές παρουσιάσεις, ώρα για συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις.

17.00 - 20.00 ώρα Ελλάδας
Δούλεψε με τις πιο προκλητικές, δύσκολες ή δυνατές εμπειρίες που είχες νωρίς στην παιδική σου ηλικία ή αργότερα στη ζωή σου

21.00 - 24.00 ώρα Ελλάδας
Εστίασε στις πιο όμορφες-δυνατές εμπειρίες που είχες νωρίς στην παιδική σου ηλικία ή αργότερα στη ζωή σου (πιθανά σε σχέσεις ή στον κόσμο).

Δες εδώ την ιστοσελίδα του σεμιναρίου! (στα Αγγλικά)

Εγγραφή

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο:

Πρώτα θα συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής και όταν την υποβάλετε η πλατφόρμα εγγραφής θα σας πάει αυτόματα στο PayPal για να 2) Πραγματοποιήσετε τη πληρωμή

Η εγγραφή για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο ζωντανά μέσω της πλατφόρμας θα ΚΛΕΙΣΕΙ την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εξαίρεση σε αυτό, επομένως όποιος πληρώσει μετά τις 6 Οκτωβρίου θα λάβει έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσει το βιντεοσκοπημένο σεμινάριο (μόνο στα αγγλικά) μετά την ολοκλήρωσή του. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Πληρωμή

Κόστος σεμιναρίου: 180 ευρώ*

*Το σεμινάριο προσφέρεται με βάση την αρχή "Πλήρωσε Αυτό Που Μπορείς" για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το κανονικό κόστος του σεμιναρίου. Κανείς δεν αποκλείεται λόγω έλλειψης πόρων. Διαλέξτε την τιμή που είναι σωστή για εσάς βάσει της οικονομικής σας κατάστασης στην φόρμα εγγραφής.

Εάν ΕΧΕΤΕ λογαριασμό PayPal:

Πληρώστε το ποσό μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal, κάνοντας κλικ εδώ
ή
στέλνοντας χρήματα μέσω PayPal στο mindellseminar@gmail.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περιοχή "μήνυμα" συμπεριλάβετε το όνομα και το email με τα οποία κάνατε την εγγραφή, ώστε να μπορέσουμε να συνδέσουμε την πληρωμή με την εγγραφή σας! Ευχαριστούμε.

Εάν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λογαριασμό PayPal:

Στείλτε μας email στο mindellseminar@gmail.com και θα σας στείλουμε ένα τιμολόγιο PayPal, ώστε να μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό PayPal.

Φόρμα εγγραφής & πληρωμή: https://tinyurl.com/Mindell2022FallRegister

ΠΟΤΕ

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022
@ 17.00 - 20.00 και 21.00 - 24.00 ώρα Ελλάδας

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω της πλατφόρμας Zoom ή να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του σεμιναρίου (μόνο στα αγγλικά) μετά την ολοκλήρωσή του έως 31/10

O σύνδεσμος Zoom θα σταλεί 48 ώρες πριν από το σεμινάριο.

Παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Zoom πριν από το σεμινάριο από τη διεύθυνση: https://zoom.us/download

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίλη Βασιλείου
mindellseminar@gmail.com

Arny and Amy Mindell
Η Amy και ο Arny έχουν εργαστεί και διδάξει σε πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων και των Ηνωμένων Εθνών. Είναι συχνά βασικοί ομιλητές σε διεθνή συνέδρια για την ψυχοθεραπεία, την ψυχολογία, τη φυσική, τις επιχειρήσεις, τις οργανωτικές αλλαγές και τις συγκρούσεις, ενώ έχουν συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές τοπικής και διεθνούς εμβέλειας σε πολλές χώρες.

Η Amy είναι και καλλιτέχνης, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, συγγραφέας και έχει αναπτύξει την προσέγγιση του Process Work στους τομείς της κίνησης, της εποπτείας, της δουλειάς με το κώμα και της δημιουργικότητας. Το νεότερο βιβλίο της έχει τίτλο "Your Unique Facilitator Style".
Ο Arny είναι γνωστός για την ανάπτυξη της έννοιας 'Ονειρόσωμα' (Dreambody) και την εξέλιξή της στην προσέγγιση του Process Work (Ψυχολογία Προσανατολισμένη στη Διεργασία). Έχει γράψει 23 βιβλία, ανάμεσα στα οποία και το "Sitting in the Fire" (μεταφρασμένο στα ελληνικά "Μέσα στη Φωτιά"), το The Deep Democracy of Open Forums και το πιο πρόσφατο βιβλίο του, The Leader's 2nd Training.

Ο Arny και η Amy ένα μέρος του χρόνου μένουν στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όπου έχουν τα ιδιωτικά τους γραφεία και κάνουν μαθήματα στο Processwork Institute μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους. Τον υπόλοιπο χρόνο, ζουν στην ακτή του Όρεγκον όπου κάνουν σεμινάρια και παρακολουθούν τις φάλαινες. Είναι ενθουσιώδεις ερευνητές, αγαπούν το σκι, το τρέξιμο και την πεζοπορία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

Το Process Work είστε εσείς. Είστε συνδημιουργοί του, και ό,τι βιώνετε και ό,τι μαθαίνετε από τo ονείρεμά σας, από τη φύση, σας κάνει κι εσάς δημιουργό αυτού που κάνουμε. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω. Η κοινότητα όλων όσοι μαθαίνουν και οι ανακαλύψεις τους είναι, για μένα, το μέλλον.
[Arny Mindell στην εναρκτήρια παρουσίαση του 1ου Συνεδρίου του IAPOP, Λονδίνο 2007 "Σχετικά με την προέλευση και την ουσία του Process Oriented Psychology"]

Ένα κλικ εδώ για το φυλλάδιο με τις πληροφορίες για το σεμινάριο σε αρχείο pdf.
TOP